Hallen Och Garderoben Fore Och Efter Renovering

Hallen Och Garderoben Fore Och Efter Renovering. När man kom in i hallen så möttes man av brunt furutak och furu lite här och där. Här kommer före och efter bilder.

Hallen och garderoben före och efter renovering Hemma hos Turtlecamo
Hallen och garderoben före och efter renovering Hemma hos Turtlecamo from www.styleroom.se

All sjuttiotalsinredning är borta, invändigt är det. Följ nu så kör vi ytterligare lite renovering i hallen, nu åker de platsbyggda garderoberna ut, och in mot vårt vardagsrum sätts ett fönster. Hallen före och efter äntligen har jag tagit mig i kragen och fotat lite i hallen.

Jag Älskade Verkligen Min Gamla Tapet I Köket.

Hej,här kommer en liten presentation om mig och min blogg mys och hemtrevnad! Ärligt talat har jag haft så mycket att göra och själva renovering blev lite försenad så det är först nu jag har tid att sätta mig och knåpa ihop ett inlägg om våra val av golv och kök 🙂. Klinker innanför dörren och furugolv behandlat med vitpigmenterad hårdvaxolja.

Följ Nu Så Kör Vi Ytterligare Lite Renovering I Hallen, Nu Åker De Platsbyggda Garderoberna Ut, Och In Mot Vårt Vardagsrum Sätts Ett Fönster.

Har länge lovat lite bilder på vår hall efter renovering. Hallen före och efter äntligen har jag tagit mig i kragen och fotat lite i hallen. När man kom in i hallen så möttes man av brunt furutak och furu lite här och där.

Hall Efter Två Gamla Fönster Blev Dörrar.

Färgen är lite mer laxrosa i verkligenheten,. Hall lite fina ord får. Tog bort rymdskeppet till dusch och bytte plats på toaletten, handfatet och duschen.

Helt Enkelt Hemma Hos Mig, Hallen, Renovering, Fönsterbräda, Elementskydd.

Vi stängde igen dörren in till deras barnrum och förvandlade till en hylla i glas. Toppen valde vi att inte spraylacka utan valde en bild som laminerades och klistrades upp på en laminatskiva. Är lite sugen på att måla om härinne med.

Inga Lägenheter Eller Villor Kan Vara För Nedgångna För Att Vi Pn Entreprenad Inte Skall Kunna Renovera Upp Dem Till Nyproduktionsskick.

Leta i den här bloggen före och. Nu var det dags att visa hur hallen blev! Begärt pris är 9 miljoner kr.

Leave a Comment