Mitt Vita Lantliga Vardagsrum

Mitt Vita Lantliga Vardagsrum. Jag är absolut ingen inredningsexpert, men trots det tänkte jag att ni ska få se när jag inreder mitt vardagsrum i dagens video. Tanken med det är att man ska kunna sitta i soffan och se.

Sommar i mitt vita kök Hemma hos Marylou
Sommar i mitt vita kök Hemma hos Marylou from www.styleroom.se

Oj vilken ljuvlig vecka på lanzarote vi haft. Pergolan i våran underbara trädgård. Mitt vita slott följ vår resa genom renovering och förvandlingen från koja till slott.

Hissgardiner Ifrån Ikea Som Är Helt Okej Tycker.

Loppis, arvegods, egenhändigt snickrade stolar och hyllor från. Följer din mysiga blogg och. Trägolv med en fyrkantig mjuk madrass i mitten av rummet ger värme.

Ljusa Färger Och Mönster Som Passar Den Lantliga Inredningsstilen.

Mitt vita hus på landet; Jag har valt att tapetsera väggarna i en lugn och matt brun färg som passar till allt det vita tycker jag. Furulunds lantliga jag är en tjej eller vad kallas man när man är 42år inte tant eller?

Mitt Vita Slott Följ Vår Resa Genom Renovering Och Förvandlingen Från Koja Till Slott.

Sara,det här är mitt liv! Bläddra bland foton på lantliga vardagsrum och hitta inspiration till lantlig design och dekoration, möbler, belysning, stolar och soffor för att inreda ditt lantliga vardagsrum. Mitt vardagsrum går mest i ljusa toner.

Mitt Vita Slott Följ Vår Resa Genom Renovering Och Förvandlingen Från Koja Till Slott.

Oj vilken ljuvlig vecka på lanzarote vi haft. En ljus hälsning från mitt vita rum. Matrummet och mitt vitmålade piano.

Mitt Vita Vardagsrum Hemma Hos Sofielund Publicerat För 11 År Sen · 2698 Besök Följ Nyckelord:

Som heter ninna jag älskar den slitna lantliga stilen som är vit!! Jag förändrar och flyttar ständigt om i. Lantligt vardagsrum hemma hos linapalandet vardagsrummet är det rum jag ändrat flest gånger.

Leave a Comment