Renovering Av Mitt Alldeles Egna Pysselrum

Renovering Av Mitt Alldeles Egna Pysselrum. Mycket nyttigt för egen del alltså att titta tillbaka. Hur typiskt är inte det?!

Renovering av "Mitt alldeles egna pysselrum" ) Hemma hos IngridStrand
Renovering av "Mitt alldeles egna pysselrum" ) Hemma hos IngridStrand from www.styleroom.se

Idag beställde jag 17 skåpstommar från ikea för att bygga en. Mitt pysselrum jag hör ju till den lyckliga skara som har ett alldeles eget pysselrum. Och med tre tjejer blir det en hel del pyssel av alla dess slag;

Men, Det Är Mitt Alldeles Eget!

Skall bli så underbart att kunna ha allting. Renovering av mitt alldeles egna pysselrum 🙂 hemma hos ingridstrand. Hur typiskt är inte det?!

När Dottern Fyllde 10År Var Det Dags Att Göra Om Det Rosa Flickrummet Till Ett Rum Som Passade En Pysselglad Tjej I Åldern Mitt I Mellan Barn Och Tonår.

Att ha ett eget rum som får vara precis så stökigt eller så städat som jag har lust. Mitt pysselrum jag hör ju till den lyckliga skara som har ett alldeles eget pysselrum. Nu när jag har ganska mycket material och ett alldeles eget pysselrum fyllt med detta så räcker inte tiden till att göra mina pyssel.

I Slutet Av November 2007 Flyttade Jag Och Min Man Äntligen Till Vårt Nybyggda Radhus!

Ett rum som är bara mitt mitt mitt. Beroende på om man redan har ett utrymme att bygga om eller om man måste. Blev tömt på alla saker och blev mitt alldeles.

När Köket Var Flyttat Till Gamla Vardagsrummet Så Hade Vi Plötsligt Två Kök.

Styleroom är sveriges största inredningscommunity och visar inspirerande bilder från tusentals vanliga svenska hem. Så är arbetsytorna nerstökade med diverse. Så fixar du smartaste förvaringen i ditt pysselrum.

Vänta Till Du Ser Insidan Av Det Här Magiska Skåpet Jag Säger Bara Vilken Dröm.

Det gamla köket skulle nu bli mitt pysselrum. Nämligen renovering av köket på övervåningen, vårt blivande pysselrum. Men när man är mitt upp i det så tycker jag att man aldrig tar sig vidare.

Leave a Comment