Tv Rummet Blev Barnrum

Tv Rummet Blev Barnrum. Jag är väl inne i en livskris, antar jag. Det blev helt färdigt förra veckan då den specialbeställda tavlan var på plats.

pojkrum Inspiration och inredningstips
pojkrum Inspiration och inredningstips from www.styleroom.se

Det blev helt färdigt förra veckan då den specialbeställda tavlan var på plats. Nya gardiner några kuddar och lite småpiff. Min lediga dag började med fönstertvätt igen, därefter hade jag massör och sen har jag bara gjort roliga saker som att se på lite tv, varit ut med ben i det fina.

Barnen Fick Ta Över Vårt Sovrum Som Lekrum.

Therese älskar ombonat och färg. Oavsett vad så känner jag att jag får ganska rejäl tillfredsställelse av det och. Nya gardiner några kuddar och lite småpiff.

Det Blev Helt Färdigt Förra Veckan Då Den Specialbeställda Tavlan Var På Plats.

Vi tog bort en av hyllorna, spacklade där det behövdes i rummet, slipade & målade. Förra helgen ägnade jag ju åt att göra en rokad på rummen här uppe. Det är min innersta borg som jag skyddar med allt jag har <3.

Rummet Har Beiga Väggar Samt En Tapet Med Bladmönster I Grönt,.

Min lediga dag började med fönstertvätt igen, därefter hade jag massör och sen har jag bara gjort roliga saker som att se på lite tv, varit ut med ben i det fina. När du köper tv till sovrummet. Jag är väl inne i en livskris, antar jag.

Leave a Comment